MIÉRT PONT TŐLÜNK VÁSÁROLJ?

♥ Mert itt csak olyan terméket találsz, amelyeket mi magunk is ismerünk, jónak tartunk, nyugodtan ajánlunk.
A termékek száma mára túlnőtt a saját tapasztalatunk határain, de rengeteg kutyás barátunk járul hozzá élményeivel, véleményével kínálatunk alakításába.

Termékeink nagy része környezetbarát, natúr-vagy biotermék, amelyek  hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet biztosíthassunk négylábú barátainknak.

Fokozott figyelmet fordítunk azokra a négylábúakra, akik valamilyen allergiával, tartós betegséggel küzdenek, hiszen tudjuk hogy nem egyszerű olyan eledelt, táplálékkiegészítőt, vagy éppen játékot találni, amit egy ilyen jellegű problémánál nyugodtan adhatsz kutyusodnak.
Eledeleink nagy része hipoallergén, ezeket bátran ajánljuk érzékeny, vagy allergiával bajlódó kutyának is.

Gyógyhatású termékeink kizárólag natúr, természetes összetevőket tartalmaznak,  melyeket alkalmazva nem kell mellékhatásoktól tartani.

Megtapasztaltuk, milyen együtt élni nagyon öreg kutyával, cicával, mire kell figyelni, milyen termékek segítik hogy problémáktól mentesen, vagy könnyebben viselje az idős kor okozta esetleges problémákat.
Ez a tapasztalat volt az egyik ok, hogy megszületett  a MancsMűvek.
És ezt a tapasztalatot adjuk most tovább.

♥ Személyesen gondoskodunk róla, hogy kellemes vásárlásban legyen részed. Senki sem tökéletes, de bármi fennakadás lehet, megoldjuk.
Ha megakadsz valahol és felhívsz minket, szívesen segítünk. Vagy írj emailt, de a Facebook oldalunkon keresztül is üzenhetsz.

Biztos lehetsz benne, hogy itt válogatott termékeket kapsz. Nincs vacak, silány minőség,
mert mi a ti kutyáitok egészségét, jólétét is szívünkön viseljük.


Szeretnénk egy olyan állattartási kultúrához csatlakozni , ami egyszerre biztosítja  kedvenceink minőségi életkörülményeit és óvja a környezetet.

Natúr-és biotermékeink nem tartalmaznak méreganyagot, szigorú ellenőrzés mellett készülnek, állatkísérlet-mentesek, GMO-mentesek.

Azon dolgozunk, hogy elérhető árú, kiváló termékeket tudj kutyádnak és cicádnak adni.

Felelős állattartók vagyunk magunk is, tapasztalatainkat szívesen megosztjuk veled.

A szállítási idő termékenként különbözik. Vannak olyan termékeink, amelyeket külső raktárról kell berendelni, itt a szállítási idő hosszabb lehet. De csomagodat akár a rendelés másnapján megkaphatod.
Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelésed a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.

Ha kérdésed van, keress minket bátran telefonon, a kapcsolati űrlapon az információknál vagy emailben!