Szűrés

Termék státusza
Ár
970 Ft - 12 990 Ft
Méret
Szállítási idő
SZÍN
RENDELHETŐ

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

KULLANCS ELLENI VÉDEKEZÉS, ÉLŐSKÖDŐK ELLENI VÉDEKEZÉS KUTYÁKNAK

Ha jön a jó idő, sajnos jönnek az élősködők is. Leginkább rettegett kategóriába a kullancsok és szívférgességet terjesztő szúnyogok tartoznak. Mindekettő ellen számtalan védekezési módszer és szer létezik.
Mi ezt is igyekszünk környezetbarát és kímélő módon megoldani.

/Hogy hogyan, elolvashatod az oldal alján, görgess lejjebb/


Tovább
 

 

Egyik jól bevált dolog az ultrahangos kullancsriasztó, mely nem csak a kullancsok-hanem a bolhák ellen is hatásos.
Amikor kiderült, hogy az öreg kutyusunk májbeteg, tudtuk hogy nem terhelhetjük szervezetét kemikáliakkal, hiszen a szervezetet, különösen a kiválasztó szerveket ezek a szerek nagyon megviselik.

Akkor találtunk rá a Ticklessre, ami a használat során nekünk nagyon jól bevált. Igaz,egyet rögtön az elején elhagytunk, de ez nem a kis szerkentyű hibája.
Miután kitapasztaltuk, hogy teszi a dolgát, saját magunk is rendszeresen használjuk, kutyaséták, kirándulások  alkalmával.

A kutyusoknak való típus mellett saját részedre válaszd a Tickless Humant és kisbabád-kisebb gyerkőcöd részére a Tickless baby vegyszermentes, ultrahangos kullancsriasztót.Idei innováció a tölthető, könnyű és nagyon kicsi méretű, legkisebb kutyákon, cicán is használható Mini Tickless ultrahangos kullancsriasztó, mely szintén hatásos bolhák ellen is.
Mivel a benne lévő elem
USB kimeneten keresztül tölthető, így hosszú évekig biztosít kemikáliáktól mentes védelmet kullancsok ellen kutyusod számára.

Amit még jó szívvel ajánlunk kiegészítő védelemként, az a Quill gerániumos rovarűző olajkeverék, a My Bulldog Protection kullancsriasztó permet és a Feketekömény por. Előbbiek külsőleg, utóbbiak belsőleg védenek az élősködők ellen.
 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább