KUTYATÁP

Ha hosszú és egészséges életet szeretnél biztosítani kutyádnak, fontos a minőségi, változatos és egészséges táplálkozás, csakúgy mint nálunk, embereknél.
Éppen ezért elengedhetetlen, hogy minőségi kutyatápot biztosítsunk nekik.
A megfelelően kiválasztott szárazeledelek minden olyan tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak, amire szüksége van kedvenc négylábú barátodnak.
A kutyatápok esetében kiemelten fontos a megfelelő folyadék biztosítása is.

Mi csak olyan száraztápokat és egyéb kutyaeledelt válogattunk össze, melyek minőséget képviselnek.

Itt találod a kizárólag 100%-ban természetes étrendkiegészítőket is kutyád számára, problémák szerint csoportosítva.
G
yógyhatású termékeink gyógynövények, lazacolaj, zöldkagyló por, ásványok és egyéb természetes összetevők segítségével nyújtanak hatékony támogatást kutyádnak, mellékhatások nélkül.


A kiválasztásnál olvasd el a termékek összetételét, beltartalmát, vagy kérdezz minket emailben (hello kukac mancsmuvek pont hu), telefonon, vagy Facebook oldalunkon.

A minőségi táplálék mellett fontos a megelőzés is, ezeket a szelíden ható, természetes összetevőkből készült gyógyhatású szereket  nem csak fennálló probléma esetén, hanem megelőzésre, kutyád vagy cicád  szervezetének támogatására, immunerősítésre is alkalmazhatod.

A nyersetetéshez (BARF) szükséges kiegészítőket is itt találod, külön kategóriában is.
Ezek egyéb módon táplált kutyusnak is ajánlottak, a megfelelő kategóriákba besorolva is megtalálod, melyik BARF kiegészítő mire  hat, termékleírásukban pedig pontosan megtalálod a részleteket.