KUTYARUHA, KIEGÉSZÍTŐK

Kutyaruha kategóriánkban kutyakabátok, téli kutyaruhák, pulóverek, kutyasál és egyéb kiegészítők találhatók, hogy a legnagyobb hidegben is ki tudjatok mozdulni a levegőre.

 

Válogathatsz kedvedre:
téli kutyaruha, meleg kutyakabát,  kutya esőkabát, vékonyabban bélelt kutyakabát is van a választékban.


Ha egy kutyapulcsival kiegészíted, bármilyen időjárás lehet odakint, nem fog kutyád fázni.
Minőségi darabokat válogatunk, hogy sokáig tudjátok használni. Persze egy-egy csinosabb darabbal mindig lehet bővíteni a kutya ruhatárát is.


Fő szempont a kényelem, mert ha kutyád nem érzi jól magát nem szívesen fogja felvenni és séta közben sem lesz nagyon boldog. Ezért csak csak válogatott kutyaruhákat találsz nálunk.
Fó gyártóink a Camon és a Trixie kutyaruha is a kedvelt darabok közé tartozik

Miért jó a kutyaruha?

Egészségügyi okok

 Amikor a háziállatok megbetegszenek, immunrendszerük legyengül.
A hipotermia például gyakori jelenség a kutyák körében, ezért praktikus a  megfelelő ruházatot kiválasztani a kutyák számára, Vannak kifejezetten érzékeny kutyák különösen a kistermetűek, akiknek a levegő hőmérséklete mellett a lehűlt talaj közelsége is hűti a testüket.
A kutyáknak azért van szükségük ruhákra, hogy segítsenek szabályozni a testhőmérsékletüket.

 

Ráadásul néhány háziállatnak érzékeny a bőre, különösen kozmetika után. Ez növeli az esélyüket a környezeti kockázatokra.


 Ezenkívül a hideg évszakokban,  különösen a fiatalabbak, érzékenyek a hidegre. A háziállatok számára kihívást jelent, hogy a hideg évszakokban elegendő meleget termeljenek a testüknek. A ruházat tehát segíthet megelőzni az egészségügyi problémákat, valamint melegen és kényelmesen tarthatja őket.

Higiéniai kérdések

 A higiénia kiemelkedően fontos az egészség fenntartása miatt is.
 A kutyaruha megóvja kutyád bundáját a szenyeződések egy részétől, így kevesebbet kell bundája tisztán tartásával foglalkoznod.

 Kutyaruha idős kutyusodnak?

 Az idős kutyák fiatalabb társaikhoz képest sérülékenyebbek , egészségük a korral megrendülhet. Az öregedés megnehezítheti számukra a hőmérséklet szabályozását; a vérkeringés lelassul így a normál hőellátás fenntartása kihívást jelenthet. A nagy hideg kellemetlenséget okozhat, és csökkentheti az immunrendszer működését is.

Ha meleg kutyaruhát adsz öreg barátodra, az esős időben pedig vízhatlan kutyakabátot, segíthetsz neki, hogy egészséges maradjon és komfortosan érezze magát.

 

Ha kutyáddal a hideg évszakokban is sokat vagy szabadban, fontold meg meg egy vízálló kabát beszerzését, amely segíthet melegen, szárazon és kényelmesen tartani.
Télen a kutyacipő sem haszontalan, hogy melegen tartsa és megvédje a csúszós felületektől.
A kutyacipő és kutyazokni megvédi a mancssérülésektől, melegen és kényelmesen tarthatja, és csökkentheti a betegségek  kockázatát.

A kutyaruha számos előnnyel jár számotokra.
Ha fiatalabb korban nem szoktattad hozzá kutyaruha viseléséhez, légy türelmes, előszörre furcsa és szokatlan lehet a kutyakabát kedvencednek.

Sok dicsérettel és jutalomfalattal hamar meg fogja szokni és rájön, mennyivel komfortosabban érzi magát, ha testét melegen és szárazon tartja egy jól kiválasztott kutyakabát.
 Természetesen fontos hogy a kiválasztott kutyakabát tetszetős legyen, de  a megfelelő méretet és fazont válaszd, mert a kényelem a legfontosabb, hogy a szabadon kutyusod akadálytalanul és felszabadultan sétálhasson, játszhasson