07.12.-ÉN A TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETEL

KUTYA ELSŐSEGÉLY

Bármikor érheti kutyusodat valami apróbb baleset, hasmars, és ilyenek általában hétvégén szoktak történni, amikor sehol nincs elérhető közelben segítség, állatpatika vagy állatorvos nyitva.

Érdemes ilyen esetekre legalább két dolgot otthon tartani, hogy legyen mihez nyúlni ha hirtelen történik valami. Valamilyen sebkezelő szert a sérülésekre és probiotikumot a méreganyagok megkötésére, hasmenéses-hányós gondra.
Az itt található termékek kizárólag természetes összetevőkből készülnek és igen hatékonyan kezelik a fenti problémákat.

Sebekre, legyen az bármilyen természetű, tépett, harapott, szúrt, égett, a Charmil Plusz multifunkciós kenőcs , vagy ennek spray változata a Charmil Plus spray lesz nagyon hatékony segítség, ha fehér kutyusod van, akkor a Newcharm kenőcs, mely nem színezi el a hófehér bundát sem.

Szintén hatékony elsősegély szer a Bio ezüst spray. Kutyák és macskák sérülésének, sebeinek, horzsolásainak, ekcéma, gombásodás és operációk utáni hegek regenerálására bio aloe verával, hialuronsavval és mikronizált ezüst szemcsékkel.

Emésztési problémákra pedig a probiotikumok, abszorbensek tudnak segítséget nyújtani.
A probiotikumok hatékonyan kötik meg a méreganyagokat, megállítják a hasmenést,
fenntartják a normális bélflóra egyensúlyt a bélben, serkentve bélflóra fejlődését és elnyomják a patogének szaporodását, enyhítik a bélgyulladásos tüneteket, növelik a bélbolyhok felszívódási kapacitását, béltisztító hatásúak, szabályozzák az emésztést, serkentik az étvágyat.

 


Ha a kutyusnak több napig emésztési problémái vannak, feltétlenül vidd el állatorvoshoz!


3termék 13
3termék 13
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 390 Ft - 2 990 Ft