SZÁLLÍTÁS 890 FT-tól  
 INFORMÁCIÓK          FACEBOOK

 

ÍGY KAPOD A LEGJOBB SZÁLLÍTÁSI DÍJAT

A MancsMűvek.hu webáruházban úgy alakítottuk ki a szállítási díjakat, hogy mindenki megtalálja a neki kedvező lehetőséget.

A legkedvezőbb - INGYENES! -  ha eljössz csomagodért Gödre és mérettől, súlytól, mindentől függetlenül ingyenesen átveheted csomagod!

Persze ha messzebb laksz, más megoldás szükséges.
Mi sem  szeretünk sokat fizetni a szállításért, ezért megkerestük számodra azt a legkedvezőbb árat és legkényelmesebb megoldást, amivel neked mindössze 890 Ft-os áron kiszállítjuk max. 4 kg-os, a vásárlásnál bankkártyával vagy előre utalással kifizetett rendelésedet.

Csomagod átvételéhez  több száz Csomagpont közül választhatsz Magyarországon.

Ha csomagodat Csomagpontra kéred, nem kell otthon várakoznod a futárra esetleg órákon keresztül, hanem akkor veszed át csomagodat, amikor neked kényelmes.

Sok Csomagpont hétvégén is nyitva tart, így akár vasárnap is elmehetsz csomagodért, vagy hét közben, összekötve a bevásárlással vagy munkába menet-jövet.


A Csomagpontok hatalmas előnye az alacsony szállítási díj mellett, hogy nem kell várnod a futárt esetenként órákon keresztül.
A vásárlásodnál kiválasztott csomagponton a rendelésed megérkezését követő hét napon keresztül akkor veszed át a csomagodat, amikor számodra megfelelő. 

 A Csomagpontok listáját megtalálod a kosár oldalon, ahol egyszerűen ki tudod választani a legközelebbi csomagpontot, vagy  itt is megnézheted a közeledben található  átvételi pontok elhelyezkedését. 

Ha még nem vásároltál tőlünk és érthető módon bizalmatlan vagy, nézd meg vásárlóink véleményét rólunk!