INFORMÁCIÓK          FACEBOOK

 

Így kapod a legkedvezőbb szállítási díjat

A MancsMűvek.hu webáruházban úgy alakítottuk ki a szállítási díjakat, hogy mindenki megtalálja a neki kedvező lehetőséget.
Mi sem  szeretünk sokat fizetni a szállításért, ezért megkerestük azt a legkedvezőbb árat és legkényelmesebb megoldást, amivel neked mindössze 890 Ft-os áron kiszállítjuk max. 4 kg-os, a vásárlásnál bankkártyával vagy előre utalással kifizetett csomagodat.

 

Csomagod átvételéhez  több száz Csomagpont közül választhatsz Magyarországon.

Ha csomagodat Csomagpontra kéred, nem kell otthon várakoznod a futárra esetleg órákon keresztül, hanem akkor veszed át csomagodat, amikor neked kényelmes.

Sok Csomagpont hétvégén is nyitva tart, így akár vasárnap is elmehetsz csomagodért, vagy hét közben, összekötve a bevásárlással vagy munkába menet-jövet.


A Csomagpontok hatalmas előnye az alacsony szállítási díj mellett, hogy nem kell várnod a futárt esetenként órákon keresztül.
A vásárlásodnál kiválasztott csomagponton a rendelésed megérkezését követő hét napon keresztül akkor veszed át a csomagodat, amikor számodra megfelelő. 

 

 A Csomagpontok listáját megtalálod a kosár oldalon, ahol egyszerűen ki tudod választani a legközelebbi csomagpontot, vagy  itt is megnézheted a közeledben található csomagpontok pontos listáját.