VISÁN

A spanyol Visán fejlesztésének köszönhetően a prémium és szuper prémium táp a termelési folyamat során végrehajtott friss hús közvetlen injektálására alapuló eljárásokkal készül.

A friss hús használatának számos előnye van, szemben a húsliszt alkalmazásával. A friss hús darálékká alakításához ugyanis csak egy hőkezelésen megy keresztül.

Ezzel szemben a húsliszt két hőkezelésen esik át, míg darálék lesz belőle: az elsőn azért, hogy a friss húsból húsliszt legyen, a másodikon pedig akkor, amikor a húslisztből darálékot csinálnak. Minden hőkezelés csökkenti a friss húsban található tápértéket, ezáltal a végtermék minősége is rosszabb lesz.
Ezért a friss hús használatának számos előnye van, mint például kevesebb denaturált fehérjét, kevesebb szabadgyököt tartalmazó zsírt tartalmaz, és a vitaminok is nagyobb arányban maradnak meg a húsban.

A Visán Optimanova kutyatápok friss és kiváló minőségű húsokból készülnek egy újszerű eljárással, így biztosítva kedvenceink számára a legkiválóbb fehérjeforrásokat a megfelelő mértékű gyógyhatású tápanyagokkal és probiotikumokkal együtt.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft