KUTYAKABÁT

Mellőznénk az amúgy általunk sem kedvelt marketingszöveget, nálunk olyan kutyaruhákat találsz, amiket a kutyákra való tekintettel válogattunk össze. Ez hangozhat furcsán, de higyjétek el, vannak viseletre alkalmatlan kutyakabátok is.

A praktikum nem mindegy, mindenféle ügyes megoldás van, nyakon tépőzár hogy ne legyen cúg, és könnyen feladható legyen, a lezárható hámkimenet, hogy ne ázzon be, hátsón zsinóros behúzás a  jobban passzolás miatt. Ezek a kabátok hosszú távra készülnek, nem eldobhatós minőség.

Úgyhogy zömében Camon és Trixie kutyaruhákat válogattunk össze, amit jónak, praktikusnak, ehhez képest nem aranyárban találunk és jó szívvel felvállalunk, azt ajánljuk nektek is.
Ha van esetleg valami kívánságod, látod a katalógusban de nálunk éppen nem, írj nekünk, beszerezzük.

Pulóvernél lényeg, hogy puha, meleg és kényelmes legyen, de azért a külcsín sem mindegy.
Egy meleg pulóvert jó esőkabáttal kombinálva nem nagyon zimankós téli napokon nyugodtan kimehettek hosszabb időre is sétálni, játszani, lehet variálni, mert a túlöltöztetéstől is erősen óvunk mindenkit, ha melege van a kutyának, az sem jó.

Ha gondjaid vannak a mérettel, kérdezz bátran inkább.
A háthosszt faroktőtől nyaktőig kell mérni, és figyelembe venni a kutya alkatát, mert egy bulldog alkatra az agárnak való nem annyira fog passzolni.
Ha kutyusod két méret között van, mindig a nagyobbat vedd, a kicsiből ki fóg lógni a feneke és nagy valószínűséggel a nyakát is szorítani fogja.


27termék
 
27termék

Az összes Camon kabátra jellemző, hogy az elsődleges szempont a kutya kényelme. Ha nem szívesen viseli a kabátot, akkor sem neked sem neki nem jelent örömet a séta, kirándulás, hiszen a kabát akadáyozza, zavarja a mozgásban.
A Camon nagyon figyel a kutya anatómiájának megfelelő tervezésre.
A dizájn az olasz tervezőktől megszokott.
Minden részletet aprólékosan kidolgozott, de nem csak a kinézet, hanem a tartósság is cél, hiszen a Camon hosszú távon gondolkodik.
Ennek érdekében strapabíró, minőségi anyagokból készíti termékeit, melyek esztétikai szempontból is megfelelnek az igényes gazdik magasabb elvárásainak.
Ha Camon terméket választasz kedvenceidnek, nem fog csalódás érni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 090 Ft - 20 990 Ft
Méret