TERMÉSZETES ÉS HIPOALLERGÉN JUTALOMFALAT, FOGTISZTÍTÓ

Lepd meg kutyusod néhanapján egy -két jutalomfalattal és még jobban imádni fog.

Hogy mikor kapjon jutalomfalatot a kutya?
Csak rajtad áll.
A kutyusok is sokkal szívesebben szót fogadnak, ha dicséret és egy-két falat finomság a jutalmuk.

Dicsérd és adj neki valami ínyencfalatot, ha szeretnéd megtanítani valamire, kutyaiskolába jártok, vagy sétán szépen szót fogad. Meglátod, hamarabb fog megtanuni mindent, ha valami jó dologhoz kapcsolva erősíted a hajlandóságát.

(Olvass tovább a termékek alatt!)

 

A pozitív megerősítésnek nincs párja.
Nem akkor fog a kutyád szívesen visszamenni hozzád, ha oldalbacsapod, mert nem fogad szót.
Gondolj csak bele, mennyire szívesen mennél oda embertársadhoz, ha épp valami érdekes dologban lennél benne amit nem akaródzik otthagyni.
Harmadszorra azért vonakodva csak odamennél és mindig jól fejbekólintana, amikor a kedvéért otthagyod mondjuk a könyvedet épp a leginkább izgalmas résznél.
Ugye hogy egy idő után kétszer is meggondolnád, érdemes-e hallgatni rá?

Mi volna a helyzet ha nagyon szeretnéd a sütit? És ez a valaki mindig elrángatna épp a legjobb elfoglaltságod közepette de ilyenkor mindig kapnál valami nagyon finom süteményt?
Mennyire más lenne a helyzet!

Így vannak a kutyák is. Csak képzeld magad a kutyád helyzetébe.
Mennyi izgalmas szag, benyomás, kutyapajti várja séta alkalmával amikor ezt a sok mindent egyszerre kell kitapasztalni, beszippantani, megszagolni, szaladgálni, lepisilni, megélni abban a relatíve rövid időben?!
Az hogy ezeket otthagyja, mikor hívod, nagyon nehéz
.
Ilyenkor jön jól a jutalomfalat!
Tudja, ha szót fogad (megcsinálja a gyakorlatot, otthagyja a másik kutyát, nem fekszik a kakába-sárba-rohadt halba), akkor kap valami nagyon finomat.

Ne a mindennapos eledelt használd jutalomfalatként!
Csak hogy a fenti párhuzamból induljunk ki, te sem lelkesednél ha minden nap ugyanazt kapnád enni és még az izgalmas sétán is azt várnák, hogy napi spenótod kedvéért hagyjál ott egy jóféle, lepisilendő fűcsomót.
Szerintem te sem dobnál el mindent hogy azonnal szót fogadj.

Adj neki olyasmit, amit kifejezetten ilyen alkalmakkor kap csak!
Persze otthon is kaphat jutalomfalatot, de azért várj el valamit, legyen tényleg jutalom, nem csak a nevében.

Ne szídással jutalmazd, ha végül azt csinálja, amit szeretnél tőle. Meglátod, egy igazán vonzó, ízes-illatos jutalomfalat kedvéért szívesebben szót fogad a te kutyusod is. Legyen összekötve pozitív élménnyel, ha azt csinálja, amit elvársz tőle, akkor boldogan a kedvedbe jár, mert tudja, hogy amit kérsz, az neki is jó.


Gyártóink:Holisnacks, Woolf
, Fresco, Dr. Animal, Jack, Magnum, Profine

A MancsMűveknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb minőségű jutalomfalatok és fogtisztítók közül válogathass kutyád számára.
Nem arra törekszünk hogy mérhetetlen mennyiségű terméket kínáljunk, hiszen ezek többsége sajnos többet árt mint használ. A minimális hústartalmú, ízesítőkkel ehetővé tett ipari hulladékot semmiképpen nem ajánlanánk neked.
Ezek a jutalomfalatok egyedül a gyártónak és a forgalmazónak jók, a kutyának iztosan nem.

Nálunk kizárólag jó minőségű, magas hústartalmú, fölösleges adalékoktól, térfogatnövelőktől mentes, természetes összetételű jutalomfalatot és fogtiszítót találsz, olyat, amit mi is adunk a saját kutyánknak.

A választék így is bőséges, hogy mindenki találjon kedvére valót.
A különböző, húsból készült jutalomfalatok és fogtisztítók mellett találsz növényi alapú csemegét is, melyet azoknak a kutyusoknak tartunk a választékban, akiknek érzékeny szervezete nem tolerálja a húsokat.

Fő összetevők:
A húsból készült jutalomfalatok közt találsz halas, bárányos, marhás, kacsás, nyulas, szarvashúsos falatkákat, tréningsnacket

A jutalomfalatok, rágnivalók nagy része hypoallergén, így érzékeny kutyának is bátran adható.

Találsz kis, közepes, és nagy méretű jutalomfalatot és rágcsát, hogy minden méretű kutyának megfeleljen. 
Vannak könnyen adagolható, félpuha jutalomfalataink, melyet kedvedre porciózhatsz, kutyusod méretéhez igazítva.

A Dr. Animal jutalomfalatokat és a Kronch lazac falatkákat akár zsebre is vághatod, nem zsírosak, nem morzsálódnak, praktikusan használhatók tréninghez, kutyasuliban.

Hogy könnyebb legyen választani, a termékeknél feltüntettük hogy milyen testméretű kutyának ajánljuk és hogy milyen húsból készült.
Bármelyiket választod, biztos lehetsz benne, hogy minőséget kapsz.