07.12.-ÉN A TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETEL

HT VID HIPOALLERGÉN KUTYATÁP

A HEALTH AND TASTY  (Egészséges és Ízletes) olasz kutyatápok a felső szegmensbe tartoznak a száraz kutyaeledelek kínálatában.

Legfontosabb irányelveik:

  • 100% GMO Free (Génmanipuláció mentes)

  • 100% Cruelty Free: a táp kifejlesztéséhez nem végeztek állatkínzó kísérleteket, teszteket, sem a gyár, sem a partnereik

  • 100% válogatott összetevők: a receptjeinkben csakis minősített gazdaságokból származó alapanyagokat használnak. Ezek a farmok garantálják a minőséget, és emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokat szállítanak be. Ezek a gazdaságok a humán élelmiszergyárakba is beszállítanak.
  • 100% kiegyensúlyozott tápanyagok: csak az összetevők precíz egyensúlya képes garantálni a igazán tökéletes tápértéket, ezáltal kutyád kitűnő egészségét

  • 100% természetes kivonatok: tápjaink válogatott természetes kivonatokat tartalmaznak, melyek hatékonyan fenntartják kutyád egészségét (Szelídgesztenye és Rozmaring kivonatok)

  • 100% minőség és biztonság: a gyártás során napi több mint 100 minőségellenőrzés történik a jól felszerelt laboratóriumban, ezzel tudják garantálni a minőséget és az élelmiszerbiztonságot, mely ugyan úgy kijár a kutyádnak, mint neked

4termék 14
4termék 14

Csak és kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokból készül.

Az alapanyagok olyan olaszországi farmokról származnak, melyek egy szigorúan ellenőrzött agroindusztriális csoporthoz tartoznak, és garantálják a legmagasabb minőséget.

A növényi összetevők GMO mentesek, aflatoxin mentesek, mikotoxin mentesek. (A mikotoxin  mérgezés halálos lehet.)

A zsírok és olajok (állati és növényi egyaránt), segítenek az optimális energiaellátásban, a bőr egészségesen tartásában és a szőrzetet fényessé, csillogóvá teszik.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 490 Ft - 24 990 Ft
FŐ ÖSSZETEVŐ
Méret
RENDELHETŐ