BLOG

ADOMÁNYOZÁS A VÁCI MENHELYNEK - BLACK FRIDAY EGY KICSIT MÁSKÉPP

2020.12.07 05:57
ADOMÁNYOZÁS A VÁCI MENHELYNEK - BLACK FRIDAY EGY KICSIT MÁSKÉPP

Az idei Black Friday nálunk kicsit más volt

2020 mindenkinek nagyon nehéz év. 
Az állatmenhelyeknek amúgy sincsen könnyű dolguk, rengeteg a gazdátlan állat, idén pedig a járványhelyzet különösen nehéz helyzetbe hozta az állatmentőket.

Önkéntesként láttam a menhelyen, hogy milyen elképesztő munka van egy állat mentésében, sokszor már a befogással kezdődően, és mekkora feladat előteremteni az élelmet, gyógyszert, a megfelelő ellátást.
Szintén ottani tapasztalat, hogy általában kölyöktápból van hiány, ezért úgy döntöttünk, idén mi nem a vásárlást ösztönözzük, hanem inkább mi adunk valemyik menhelynek 30 kiló jó minőségű kölyöktápot.
Úgy gondoltuk, döntsétek ti el, melyik menhelyre kerüljön a két zsák Panzi GetWild kutyatáp.

A helyi kutyások bedobták magukat, a környékben mindenki által ismert váci Zöld Menedékre rengetegen szavaztak, úgyhogy a ti voksaitok alapján ők kapták az adományt.

November 27-én szállítottunk ki a menhelyre 3 zsák, összesen 45 kilogramm kölyöktápot, az időközben kedves kutyás barátunk, Andi által felajánlott plusz egy zsákkal kibővítve.

Öröm, hogy segítethettünk.
A képen Alíz, két pártfogolttal, akik erősen érdeklődnek, mi lehet a zsákokban :)


Ha van módotok, támogassátok a kis menhelyeket, nagyon kemény munkával, sok áldozattal működnek, a legkisebb segítség is sokat számít.