Szűrés

Termék státusza
Ár
2 990 Ft - 23 990 Ft
Szállítási idő
SZÍN
RENDELHETŐ

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ÉLŐSKÖDŐK ELLENI VÉDEKEZÉS

Ha jön a jó idő, sajnos jönnek az élősködők is. Leginkább rettegett kategóriába a kullancsok és szívférgességet terjesztő szúnyogok tartoznak. Mindekettő ellen számtalan védekezési módszer és szer létezik.
Mi ezt is igyekszünk környezetbarát és kímélő módon megoldani.

Egyik jól bevált dolog az ultrahangos kullancsriasztó, mely nem csak a kullancsok-hanem a bolhák ellen is hatásos.
Amikor kiderült, hogy az öreg kutyusunk májbeteg, tudtuk hogy nem terhelhetjük szervezetét kemikáliakkal, hiszen a szervezetet, különösen a kiválasztó szerveket ezek a szerek nagyon megviselik.

Akkor találtunk rá a Ticklessre, ami a használat során nekünk nagyon jól bevált. Igaz,egyet rögtön az elején elhagytunk, de ez nem a kis szerkentyű hibája.
Miután kitapasztaltuk, hogy teszi a dolgát, saját magunk is rendszeresen használjuk, kutyaséták, kirándulások  alkalmával.

A kutyusoknak való típus mellett saját részedre válaszd a Tickless Humant és kisbabád-kisebb gyerkőcöd részére a Tickless baby vegyszermentes, ultrahangos kullancsriasztót.

Idei innováció a tölthető Mini Tickless ultrahangos kullancsriasztó, mely szintén hatásos bolhák ellen is és élettartama nem egy év, mint az alapváltozata.
Mivel a benne lévő elem tölthető, így hosszú évekig biztosít kemikáliáktól mentes védelmet kullancsok ellen kutyusod számára.


Amit még jó szívvel ajánlunk kiegészítő védelemként, az a Quill rovarűző olajkeverék, a My Bulldog Protection kullancsriasztó permet és a Feketekömény por. Előbbiek külsőleg, utóbbi belsőleg veszi fel a kesztyűt az élősködők ellen.

Tovább
 

Tovább